http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

Ceramah Ummi Hafilda dihadiri puluhan ribu manusia!

Posted by Love Perak | Monday, February 21, 2011 | 3 comments »

Gambar dan laporan asal milik blog Batu Gajah Mari


Ceramah yang bertajuk Jom Bngkar Agenda Buruk Pakatan Rakyat yang dihadiri oleh adik kepada Azmin Ali, Ummi Hafilda tidak mendapat sambutan.. Ceramah itu hanya dihadiri oleh kira 200 orang sahaja walaupun ceramah ini telah di war- warkan di seluruh Perak..

Ceramah itu diadakan di Arena Square, Batu Gajah.. Walaupun tempat itu boleh dipenuhi ribuan orang, namun hanya 'seciput' sahaja yang hadir. Sepatutnya ceramah itu disertai oleh Gobalakrisnan dan Rahimi Osman. Tetapi mereka tidak hadir. Hanya si puaka Hafilda yang hadir, beliau ditemani oleh Kak Midah Sungai Rapat.

Ceramah itu sepatutnya bermula jam 8.00 malam, namun atas sebab tidak ada orang, mereka menunggu kehadiran orang dan ceramah bermula jam 9.30 malam. Kesian Hafilda menunggu. Pada mulanya, mereka telah menyiarkan video berbaur perkauman yang melaga- lagakan DAP dan PAS.

Ummi Hafilda hanya berceramah menghentam dan memfitnah Anwar Ibrahim walaupun tiada bukti. Dia tu memang tak sedar diri. Ayahnya suatu ketika dahulu telah tidak mengakunya anak. Dia sudah dibuang keluarga. Apa motif dia kembali selepas 13 tahun menghilang. Kahwin pun belum. mungkin kocek sudah kosong.

Secarapa pandangan saya, orang langsung tidak percaya si Hafilda ini. Hanya puak-puak UMNgOK yang tengin. sudah-sudah la Ummi Hafilda.. Taubatlah!!!

Perosak minda rakyat


 cakap udah le tak reti.. Asyik nak melabun je..

 sapa tak kenal dia ni?? haha..

 Dia kata dia ni bekas ketua bahagian PKR mane ntah.. Padahal PKR guna istilah cabang.. haha..


 udah-udah le merapu wahai ummi



ada yang balik awal.. deme udah tau ummi ni merapu.. haha

3 comments

  1. LibangLibu // February 21, 2011 at 1:58 PM  

    Tuan blog,

    Saya selalu mengikuti blog tuan yg popular ni dan saya ingin sama melebarkan jaringan pembaca.

    Kalau tuan tak keberatan, mintak letakkan blog saya dlm blogroll tuan.

    t/kaseh

  2. Anonymous // February 21, 2011 at 3:05 PM  

    teringat dulu timse skolah, sape besar duk belakang...

    hahaha..patot la xde org nk dtg ceramah tu..sb yg besar duk depan...mcm mane nak nampak..

    wahahhaa

  3. Anonymous // February 21, 2011 at 3:12 PM  

    pemimpin PR melalui blogger kena sediakan kan maklumat....bukan takat nk kata ceramah ummi ni xdpt sambutan or sarkas dsb. cuba dgr klip ummi tu..details die bgtau hal mat sabu..karpal tivoli... so pihak PR kena sangkal kan kalau die tipu! mat sabu saman lah ummi kalau tipu..
    yes..org yg mmg PR tak akan percaya..tp kalau yg ats pagar dgr..goyang gak!

There was an error in this gadget