http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

Gambar2 Menakutkan UMNO Dari Selangor!

Posted by Love Perak | Monday, January 10, 2011 | 2 comments »Program: Solat Hajat dan Pidato Perdana 'Selamatkan Malaysia'
Lokasi: Stadium Melawati Shah Alam
Tarikh: 9 Januari 2011
Anjuran: PAS Pusat & PR Selangor

p/s: Lagi gambar dan video akan menyusul..sila refresh setiap masa..


(Bob Lokman turut hadir bersama ribuan rakyat Selangor!..)
(Ucapan Mursyidul Am PAS, Tok Guru Nik Aziz..)


(Ucapan Presiden PAS, Tuan Guru Haji Hadi Awang..)


(Ucapan Ketua Umum PKR, DS Anwar Ibarahim..)Solat Hajat penuh sesak di Stadium Melawati


SHAH ALAM, 9 Jun: Lebih 30 ribu rakyat berhimpun dalam Majlis Solat Hajat dan Ceramah Perdana anjuran PAS Pusat yang diadakan di Stadium Malawati, dekat sini sebagai tanda sokongan penuh terhadap kekuatan menegakkan kebenaran dalam negara ini.

Ramai kalangan pimpinan Pakatan Rakyat hadir antaranya Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat, Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang, Ketua Pembangkang yang juga Ketua Umum Keadilan, Datuk Seri Anwar Ibrahim, Timbalan Presiden PAS, Ustaz Nasharudin Mat Isa, Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim, Timbalan Keadilan, Azmin Ali, Naib Presiden PAS, Datuk Mahfuz Omar.

Selepas majlis dimulakan dengan solat Maghrib secara berjamaah di tengah arena diimamkan oleh Ustaz Abdul Hadi, tazkirah disampaikan oleh Timbalan Mursyidul Am, Datuk Dr Haron Din.

Solat Isyak dan Solat Hajat Perdana diimamkan oleh Ustaz Hadi juga dengan harapan agar Allah SWT. menyelamatkan Malaysia dan Selangor termasuk isu ketidak-adilan yang berlaku di dalam perbicaraan Datuk Seri Anwar.

Laungan takbir Allahu Akbar berkumandang bagi menyemangati semula suasana himpunan perjuangan Islam yang sememangnya merupakan sumber kekuatan gerakan umat Islam dalam negara selama ini.

Majlis dipengerusikan oleh Ketua Penerangan PAS Pusat, Ustaz Idris Ahmad dimulakan dengan ucapan Naib Presiden, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man selaku pengarah program, setakat ini, Tan Sri Khalid dan Tuan Guru Presiden sudah pun berucap. - HD

Sumber gambar: Dari pelbagai sumber..

2 comments

  1. Anonymous // January 10, 2011 at 1:40 PM  

    Pak Hasan Ali xder ke?

  2. puteriumno // April 14, 2011 at 9:10 PM  

    eeii...takotnyer...hehe