http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

29 September - DUN Perak Bubar? - Nizar News

Posted by Love Perak | Thursday, September 24, 2009 | 2 comments »

29 September mahakamah akan mendengar apakah Sivakumar betul dalam mengistiharkan 3 DUN Katak di Perak adalah kosong.

jika mahakamah mengisthiarkan bahawa Sivakumar betul, maka Nizar ada peluang lagi jadi MB kerana kedudukan DUN adalah seimbang. Terserah kepada Sultan Perak memberi perkenaan, yang manakah patut memerintah Perak. Ada kemungkinankah Tuanku memberi perkenaan pembubaran DUN untuk membolehkan pilihanraya?.

Dalam kedudukan Negri Perak sekarang, difikirkan perlu bagi mengembalikan kuasa kepada rakyat untuk menentukan kerajaan mana pilihan mereka. Membiarkan keadaan sekarang yang menurut Nizar dan penyokongnya adalah kerajaan yang ditubuhkan bukan melalui pilihanan rakyat, melainkan melalui cara kudeta.

2 comments

 1. Anonymous // September 24, 2009 at 8:31 PM  

  hahahahaa...aku dah tak larat nak gelak terkentut..bila ada lagi orang mengharapkan mahkamah akan bagi keputusan yg memihak kepada PR..eloo bang...tak kan najib nak jerat tengkuk sendiri!!!tak pun sultan nak bubarkan ke??

 2. Malaysian // September 24, 2009 at 10:58 PM  

  Nasihat YB Nik Aziz Dalam Video 15Malaysia Untuk Semua Rakyat Malaysia

  YB Nik Aziz, The Tree!!!
  Click Here To Watch


  Sebagai warga bukab Islam, saya juga kagum dengan sikap rendah diri dan nasihat yang diberikan oleh YB, video ini patut ditonton oelh semua sama ada penyokong Pakatan Rakyat atau Barisan Nasional

There was an error in this gadget