http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

Rosmah Biadap Terhadap Suami Sendiri?

Posted by Love Perak | Wednesday, July 21, 2010 | | 3 comments »

http://4.bp.blogspot.com/_5R1ybpzs3n8/TEWyaqL2DwI/AAAAAAAAEyk/OLAkwhvFimY/s1600/Rosmah+Sabah.JPG

Biadapnya Bik Mama ni? Berjalan dan bersalam di hadapan suami sendiri? Sapa suami sebenarnya ni? Sapa Piem sebenarnya ni? Mungkin Najib dah bebal dengan Bik Mama, lalu menjampikannya jatuh tergolek dari tangga kah kah kah

3 comments

  1. Anonymous // July 21, 2010 at 8:27 PM  

    kojol...... eeeh, bukan , kajol. hahaha nyum nyum nyum ada harapan dapat isap tetek bik mama... besar tu... lepas isap gi kedai minum teh o, pas tu balik mencekup apam pulak baru la lengkap percutian ..... ooooh indahnya hidup ini dibawah kangkang bikmama!!!!!!!!!

  2. Anonymous // July 21, 2010 at 8:30 PM  

    rosmah biadap pada suami dia.... apa ada pasal sama lu???? jadi kudis ke??? biarla dia nak kurang ajar ke nak mampos ke kita apa peduli, memang dah gitu perangai dia........!!!!!!!

  3. Anonymous // July 29, 2010 at 3:13 PM  

    ..As a PM wife, they should know saper harus di depan atau di belakang..Permaisuri pun tak pernah mendahalui Sultan...sblm2 ni pun takder wife PM mendahului PM jalan di depan ker apa2 ker..Samada formal atau tak formal..i've never saw it before..Luar negara pun tak pernah lagi..Please ubah la perangai tu..At least bagi la contoh yang baik dan biarlah takder kontroversi..Tak sesuai la...

There was an error in this gadget