http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

Cinta Beralih Arah. Dia Kecewa!!!

Posted by Love Perak | Thursday, August 26, 2010 | 0 comments »


Oleh : M3M

Zahid Hamidi..... kecewa.

Sebabnya.... Melayu Pulau Pinang sudah putuskan cinta dengan UMNO. Melayu sudah jatuh cinta dengan Pakatan Rakyat. Dia hampa. Sebab tu.... dia kecewa. Dia... sakit jiwa!! Dia gagal sebagai Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Pulau Pinang. Dia sedar... sukar untuknya merampas semula Pulau Pinang daripada PR. Impossible!! Yeah... yeah... Padan muka!! Aaaa... sedor tak per.

Zahid Hamdi..... kecewa.

Kata dia, MAIPP tak thorough dalam penyiasatan mereka tentang isu doa. Dia kecewa. Kecewa?? Mampuih pi hang ler. Tak sapa peduli. Tak puas hati kalau.... suruh polis hangpa pi siasat. Siasatan jangan bias. Siasatan biar telus!! Ha... ha... ha... Jangan-jangan, tembelang hangpa yang pecah nanti. Sekali lagi.... padan muka!! Kecewa menonggeng ler hang!!

Zahid Hamidi pekak... Zahid Hamidi bangang!!

Iniler species menteri KERA-jaan yang bangang kerana tak paham-paham isu sebenar tentang doa ini. Ada Phd. pun bangang?? Aha.... sah bangang!! Kerana... Perasaan hasad dengki [Phd] itulah yang membuatkan dia tak boleh berfikir secara waras. Bingai ya Rabbi!! Ramai pihak dah explain in simple explanation using simple language, pasal isu doa tersebut.

But.... this mungkee, refuse to listen and refuse to absorb, apa yang diperjelaskan. Sebab tu... dia layak dipanggil Bangang al-Bingai. Ciitt....!!! Iniler standard mentaliti menteri kabinet dapur KERA-jaan Najib al-Razak. Sekupang seduit tarak guna!!

Yang syiuknya.... dalam berita di TV tadi depa tunjuk suasana di Balai Polis. Kononnya... mereka nak buat report polis ke atas khatib tersebut. Rupa muka maluan-malaun itu pun, kita boleh tahu yang mereka ialah barua-barua dan balaci-balaci UMNO. Gasak hangpa la.... Lu olang sukak!!

Alooo..... Buat report polis ke?? Silakan. Dipersilakan dengan segala hormatnya. Jangan buat satu jer, ya?? Buat ler bebanyak sikit... baru ler berbaloi. Happening ler sikit. Jom bikin gempaq!!

Aku rasa ler... si Zahid Hamidi ini cuba nak naikkan KPI dia kot?? KPI sebagai Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Pulau Pinang, tapi... malangnya, dia tak dak isu. Last-last... terpaksa ler guna isu doa khatib semasa sembahyang Jumaat. Ha... ha.. ha... Isu yang nampakkan dia bangang!!

Ha... ha... ha... Isu bersifat 'boomerang' yang bakal mengena batang hidung sendiri. Kalau kena.... Ouchhh....!!! Sakitnya!!

Sekali lagi... Padan muka!!

0 comments

There was an error in this gadget