http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

oleh : sisibukit

Esok teman-teman Bukit Gantang akan berada di Masjid Kg Baru untuk menyertai Tuan Guru Presiden dalam demo anti Israel.Bermula malam ini sudah terdapat pemuda Islam Bukit Gantang bergerak ke Kuala Lumpur walaupun difahamkan pihak polis cuba menghalang.

Kita akan melihat Khairy Jamaluddin mengetuai pemuda UMNO dalam demo bermula di Masjid Negara.Kita akan melihat mereka memijak dan membakar bendera Israel.Tapi kecut perut untuk buat demo Anti Apco,kecut perut buat demo serah Tanjung Pagar,kecut perut buat demo anti judi bola.Kecut perut buat demo tuntut Khairy jadi Menteri.

Esok kita lihat juga takbir siapa paling digeruni Iblis laknatullah dan Yahudi laknatullah.Bagi mereka yang berada di Kedutaan Amerika Syarikat ,selamat berjuang.Kena ingat UMNO itu APCO .UMNO itu Judi!


KUALA LUMPUR: Orang ramai dinasihatkan supaya tidak menyertai demonstrasi yang dijangka diadakan di beberapa tempat di sini selepas solat Jumaat esok bagi membantah serangan Israel atas kapal bantuan kemanusiaan ke Gaza.

Ketua Polis Kuala Lumpur Datuk Wira Muhammad Sabtu Osman berkata polis telah menerima maklumat mengenai perhimpunan akan diadakan oleh pertubuhan tertentu, ahli politik dan badan bukan kerajaan.

Pihak polis tidak menerima sebarang pemohonan untuk mengadakan perhimpunan dan menyifatkannya sebagai perhimpunan haram, katanya dalam satu kenyataan.

"Perhimpunan ini juga dikhuatiri akan membahayakan keselamatan awam dan mendatangkan unsur keganasan," katanya.

Pergerakan Pemuda Umno dijangka akan mengadakan perhimpunan bagi mengutuk serangan berdarah tentera Israel itu di Masjid Negara selepas solat Jumaat manakala pergerakan Pemuda PAS mengadakan perhimpunan di Masjid Jamek Kampung Baru dan berarak ke Kedutaan Amerika Syarikat. - BERNAMA

2 comments

  1. azman kamarul // June 3, 2010 at 11:57 PM  

    Ketua Polis Israel memberi amaran tu....

  2. Anonymous // June 4, 2010 at 8:58 AM  

    Salam...bagi pandangan saya tak kira siapa pun yang bertakbir kita tidak boleh riak mengatakan sesiapa yang pun yang takbir nya digeruni iblis...wallahhulalam

There was an error in this gadget