http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

GEMPAR Kereta milik exco Pemuda UMNO Malaysia???

Posted by Love Perak | Sunday, October 24, 2010 | 0 comments »

Oleh : Pria Malaya


Memetik artikel dari sebuah blog pro-Umno...

GEMPAR Kereta milik exco Pemuda UMNO Malaysia???

terkejut sedang elok jalan-jalan disekitar KL Ternampak sebuah kereta mewah Giler kat sebuah lobi hotel yang berdekatan dengan PWTC

Beragak-agak lah nak datang Persidangan Pakai kereta macam tu
Najib datang PWTC pun naik Proton Perdana je

Heran Bin Ajaib

Ni semua nanti Bloggers yang nak kena jawab nanti
p/s: Bukan penulis yang kata, blogger Umno yang kata..siapa blogger Umno tu?..boleh cari sendiri..klu dah bagi...;)
TERBARU: satu lagi 'berita gempar' yang dicilok dari blog fanatik Umno..sila baca di bawah...
Persidangan Agung UMNO, Semua Dangdut Kat KL Penuh Dengan "Orang UMNO"...??



Wah! Macam dayak dapat senapang ker..? Maklumlah dah berjauhan dengan anak bini…, dah macam trend pulak kalau pegi outstation mesti nak enjoy!

Dengar cerita bila sesi pagi ramai yang datang lambat, sebab malam tadi perwakilan laki2 banyak pegi enjoy, tumpuan of course la ke Dangdut kat KL nie…

Ade member cerita pagi tadi, bila dia dengan geng dari Penang pegi dangdut nie terserempak dengan kawan2 UMNO, bila pegi dangdut yang lain pulak pun jugak ramai “kawan kawan” UMNO….

Hmmmmm enjoy la bang, sesekali…!
p/s: Sekali lagi..cuba cari sendiri dahulu..apa yg penulis nk bagitau, kedua2 sumber ini datangnya dari blog otai Umno sendiri..tak perlulah penulis nk reka cerita atau berbohong di sini...kalau mereka cuba padam entry tersebut, penulis ada printscreen sebagai bukti...

InsyaAllah..lepas ni penulis akan tampilkan linknya...saja nk tengok apa reaksi penyokong gerombolan dahulu...;)
UPDATE..

sumber link 1: http://kerisputera.blogspot.com/2010/10/gempar-kereta-milik-exco-pemuda-umno.html

sumber link 2: http://lydiausm72.blogspot.com/2010/10/persidangan-agung-umno-semua-dangdut.html

0 comments

There was an error in this gadget