http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

Ezam, Anwar Bersua di Mahkamah

Posted by Love Perak | Thursday, May 13, 2010 | 3 comments »

Hari ini pertama kali Datuk Seri Anwar Ibrahim akan bersua muka dengan bekas orang kuatnya,Ezam Mohd Noor setelah sekian lama.

Pertemuan yang tidak dapat dielakan itu akan berlangsung dalam kamar perbicaraan kes liwat Penasihat PKR itu di komplek mahkamah Kuala Lumpur.

Beliau dijadual ke mahkamah jam 2 petang.

Ezam yang baru-baru ini dilantik sebagai Senator perlu masuk seketika ke dalam kamar mahkamah kerana proses pengecaman.

Ini kerana Saiful Bukhari Azlan dalam keterangannya Selasa memberitahu bekas Setiausaha Politik Anwar masa di Kementerian Kewangan dulu itu antara orang yang ditemuinya sebelum membuat laporan polis mengenai kes liwat itu.

Katanya mereka bertemu antara tengah malam 27 Jun dan awal pagi 28 Jun 2008 di Tasik Putri Rawang.

Dalam pertemuan yang disertai oleh rakannya “Rahimi” dan bapa saudaranya “ Tuah”, Saiful memberitahu dia telah dianiaya.

Pada ketika yang sama “perbicaraan’ kes liwat Anwar nampaknya tidak kurang hangatnya di luar lingkungan kompleks mahkamah apalagi melihat pada senarai nama-nama yang disebut Saiful yang ditemuinya untuk mengadu mengenai masalahnya.

Ini termasuklah pertemuan 20 minit dengan Perdana Menteri (ketika itu TPM) di rumahnya di Jalan Duta,Kuala Lumpur.

“Show ini adalah lebih baik dari sebuah filem Tamil,” kata Anwar

3 comments

 1. Mat Kopek // May 13, 2010 at 3:34 PM  

  kita nantikan adakah sikatak senator akan memaklumkam kepada mahkamah bahawa beliau juga pernah disuntut oleh DSAI dan tak pernah mandi wajib sampai hari ni kerana nak pertahankan bukti....
  kah....kah...kah....
  dasar manusia yang boleh dibeli dengan habuan kuasa dan wang ringgit.....hai mat kotak.....aku harap hang tobat sebelum seluruh manusia doakan kehancuran hidup hang dunia dan akhirat.

 2. Anonymous // May 13, 2010 at 4:37 PM  

  EZZAM SEPANJANG AKU KENAL KAU 1998 HINGGA KINI AKU RASA KAU SEORANG RAKAN YANG MAKAN KAWAN.KAU KATA APA YANG KAU BUAT DAN PEJUANGKAN SELAMA INI KERANA ALLAH.ADAKAH ALLAH REDHA DENGAN APA YANG TELAH KAU LAKUKAN SEKARANG? DAPAYKAH JUTAAN MANUSIA RAKYAT MALAYSIA MEMBERI KEAMPUNAN KEPADA KAU SETELAH KAU SERET MEREKA BERMULA DARI MASJID NEGARA, JALAN KEBUN DAN LAIN-LAIN LOKASI DEMONTRASI SERTA KELANTANGAN 'SUMPAH KERAMAT' YANG KAU LAFAZKAN? SETELAH KAU MENERIMA IMBUHAN KAU TINGGALKAN MEREKA MALAH KAU LANYAK SEMAHUNYA.

  peeeellaaaaq.

 3. Anonymous // May 13, 2010 at 6:52 PM  

  CELAKA KAU EZAM KOTAK AL KATAKI