http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

Ibrahim Ali Semakin Bangang, Bidas Dr Asri

Posted by Love Perak | Thursday, February 18, 2010 | 2 comments »

Mungkin kerana takut ataupun tidak mahu menerima kebenaran,menyebabkan YB Si Katak Emas tiba-tiba melenting dan mengeluarkan kenyataan yang mencerminkan kejahilan seorang pimpinan yang tiada prinsip perjuangan ini.

Mantan Mufti Perlis,Dr. Asri yang mengatakan bahawa setiap ahli politik yang melompat parti adalah sebagai pengkianat amanah rakyat dan akan menanggung dosa di atas perbuatannya itu menyebabkan Johan Keseluruhan Raja Lompat Katak Negara, YB Ibrahim Ali begitu terasa,seperti sembilu menghiris ke jantung beliau.

Lantas mengeluarkan kenyataan yang mencerminkan kebangangan beliau yang menyatakan "Mana ada dalam nas Al-Quran menyatakan lompat parti berdosa,bukannya tukar agama.Lain kali bila nak buat kenyataan kena berhemah,jangan main sedap cakap,"balas beliau dengan nada marah.

2 comments

 1. yobdogol // February 18, 2010 at 10:32 PM  

  stendet pemimpin melayu yang tak boleh ditegur!

 2. muraisenja // February 19, 2010 at 4:04 PM  

  mengkhianati amanah org tu kan ada dalam nas....mmg bangang kan secara terang lagi jelas Dr Asri sebut "setiap ahli politik yang melompat parti adalah sebagai pengkianat amanah rakyat dan akan menanggung dosa di atas perbuatannya itu"

  diulangi lagi pengkianat amanah rakyat

  ulang lagi pengkianat amanah rakyat

  pengkianat amanah rakyat
  pengkianat amanah rakyat
  pengkianat amanah rakyat

There was an error in this gadget