http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

Cerita Najib Kena Tangkap Khalwat Benar?

Posted by Love Perak | Sunday, May 02, 2010 | 5 comments »

oleh : blog milosuam

S
edang CiLiK© sibuk mencari maklumat di internet melalui enjin carian google, terkejut CiLiK© apabila secara tidak sengaja menemui keyword "Skandal Najib dan Ziana Zain" sebagai salah satu keyword popular di Google. Keyword ini membawa CiLiK© kepada beberapa link Forum terkenal, salah satunya ialah Forum Tempur Maya MyKMU.net iaitu forum milik Pemuda UMNO.




Sebelum ini seorang kawan CiLiK© yang tinggal di Negeri sembilan pernah mendedahkan hal ini. Seorang kawan berkata Isa Samad (MB Negeri Sembilan) adalah hero Najib, beliau takkan disingkirkan dari UMNO hanya kerana kesalahan rasuah yang dilakukan kerana Najib telah terhutang budi kepada beliau. Terkejut CiLiK© dengan kata-kata itu. CiLiK© bertanya semula benarkah kenyataan itu? Dia berkata kebanyakkan orang Negeri Sembilan terutama masyarakat Cina tahu tentang cerita sumbang Najib dan Ziana Zain ini. Kawan CiLiK© kemudian berjanji untuk memberikan bukti yang kukuh mengenai hal ini. Kita tunggu dan lihat dalam pendedahan akan datang.

Berikut CiLiK© dedahkan beberapa sumber-sumber yang diperolehi dari internet. Nampaknya memang ramai yang telah mengetahui skandal Najib ini. Berikut pendedahan dari Forumer UMNO sendiri di Forum Pro UMNO MyKMU.



Nampaknya Skandal Najib ini telah menjadi buah mulut orang di internet. Malah salah seorang ahli keluarga penolong pendaftar Mahkamah Syariah tempat Najib didakwa juga ada mengeluarkan kenyataan berikut,


Assalamualaikum...

Semasa kes khalwat Najib dgn Ziana kebetulan adik saya jadi pendaftar Mahkamah Syariah di Seremban... baru lepas grad UIA pada masa tu.

Dia pun tahu kes tersebut... semua diarah off record oleh Isa Samad pada masa tu...

Bila jumpa dia... saya cuba korek-korek, dia pun takut nak beritau sbb baru keja kat Mahkamah Syariah... akhirnya pecah rahsia jugak.

Kes Najib dan Ziana ditangkap khalwat adalah benar, cuma nak tuduh lebih dari tu saya tak berani sbb tak nampak.

Cuma, bila berdua-duaan dlm bilik oleh bukan mahram faham-faham ajelah... ia sesuatu memalukan kpd seorang pemimpin tertinggi negara. Apatah sekali-sekala bercerita bab moral dan bab Islam, malah pernah perlekehkan ulamak...

Ibn_Irsyad

Berikut screenshot dialog tersebut, sila klik untuk membesarkan image,






CiLiK©: Boleh tahan juga ye si Najib ni... Miang macam kucing jantan

5 comments

  1. paparem // May 2, 2010 at 4:03 PM  

    bab ini aku percaya juga . Sebab yang bercerita bekas kakitanga JAINS kemudian sertai KAGAT. Tapi bengang bila Najib jadi Bos Pertahanan. Kerana skandak ini memang berlaku di PD. http://relaxkedaikopi.blogspot.com

  2. Yong // May 2, 2010 at 4:13 PM  

    Cerita yang dah lama Yong dengor.

  3. Anonymous // February 9, 2011 at 1:33 AM  

    yup.... cuba tanya pak ali di rantau negeri sembilan...mungkin dia leh sahkan citer tu...sbb nah dgr dia turut tlibat sama dlm rush mlm tu kat avillion hotel... mana tau salah sorang dri team tu masih simpan bukti sahih kes tu...

  4. Anonymous // June 19, 2012 at 11:12 AM  

    ngok ni x kan mengaku skandal dia...kalau tuduh orang n buat fitnah memang kerja giler dia..

  5. Anonymous // June 19, 2012 at 11:12 AM  

    ngok ni x kan mengaku skandal dia...kalau tuduh orang n buat fitnah memang kerja giler dia..

There was an error in this gadget