http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

18SX - Mari Hayati Cerita ini

Posted by Love Perak | Saturday, February 06, 2010 | 2 comments »

oleh : isa, pulakdah

Mangsa yang ditemani dua sahabat beliau kemudian membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah Kuantan dan selepas itu dihantar ke Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) Kuantan untuk pemeriksaan fizikal, perbidanan dan sakit puan (O&G) dan dubur pada hari yang sama.

Hasil pemeriksaan itu mendapati ada kesan lebam pada leher, lengan kedua-dua bahagian tangan, pinggul dan bahagian dada selain kecederaan pada bahagian kemaluan dan kesan koyakan lama pada bahagian kemaluan mangsa. Selain itu, pemeriksaan dubur terdapat kecederaan baru pada bahagian itu.

Tertuduh didakwa mengikut Seksyen 375A Kanun Keseksaan kerana merogol dengan menyebabkan kecederaan terhadap isterinya pada pada jam 3.15 petang ,19 April lalu.

Sumber ni gua cilok dari blog member ini tanpa izin... alaaa... gua link credit kat blog dia nih... klik sini.

**********************************
Hello bro...., bezanya kes di atas ialah...

1) Perempuan itu di liwat secara paksa... dan si sepol pula di liwat secara.... apa eekkkkk....?

2) Perempuan itu tak gunakan KY Jelly, manakala sepol menggunakannya...

3) Perempuan itu di londehkan secara paksa oleh suaminya... manakala Sepol sempat lagi bilas badan dalam bilik air... dan menyangkut baju di almari...

4) Perempuan itu di gomol dan di cekik... manakala Sepol di peluk dengan penuh mesra...

5) Perempuan itu tak kemut dan tak tahan berak untuk simpan air mani laki dia... manakala Sepol terpaksa kemut dan menahan berak selama 2 hari untuk simpan air mani Anwar untuk di jadikan bukti liwat.

6) Perempuan itu terus buat laporan polis dan dapatkan rawatan, manakala Sepol juga buat laporan polis dan cuba mendapatkan laporan yang dia di liwat.

7) Perempuan itu buat rawatan di sebuah hospital sahaja dan di sahkan di rogol dan di liwat, manakala Sepol terpaksa menapak ke 3 buah hospital untuk mendapatkan pengesahan. Hingga menjadi kontroversi kepada doktor yang buat pemeriksaan padanya.

8) Perbezaan paling ketara ialah, perempuan itu di liwat oleh suamintya dan bukan oleh Anwar... kalau tidak sudah pasti budak Sepol tu tak terkenal seantero dunia dan muka tak boleh masuk akhbar dan TV.

9) Pandai-pandai lu orang nak tambahlah.... penat dah jari gua menaip ni.... alangkah bagusnya kalau gua pun ada budak pembancuh teh dan PA seperti budak Sepol tu.... ha..ha..ha.... gua mampu bayar RP1000 jelah..

2 comments

  1. GAFARO // February 6, 2010 at 10:34 PM  

    bang ko macam pernah kena liwat je...

    tau pulak kena je toron boleh berak?

    ade pengalaman ye?

  2. Anonymous // February 6, 2010 at 11:14 PM  

    GAMBAR SAIFUL LIWAT 27JUN2008

    http://www.ziddu.com/download/8465222/SAIFUL27JUN2008.doc.html

    BUKTI SAIFUL PADA 27JUN2008 bersama DSAI dan AIC, MUAT TURUN, lihat gambar dan nilaikan..ADAKAH LIWAT TERJADI ATAU TIDAK ?

There was an error in this gadget