http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

Najib, Hishamuddin Hussein dan Musa Hasan telah gagal untuk mempertahankan keharmonian Malaysia yang selama ini aman damai. Walaupun masyarakatnya terdiri daripada pelbagai kaum dan agama. Kejadian demi kejadian yang berterusan ini menghancurkan imej Malaysia dimata dunia.

Menyingkap kembali Operasi Lallang 1987, dimana grombolan ini akan mengambil peluang untuk melepaskan dendam terhadap para pemimpin Pakatan Rakyat. Mungkin hari ini sejarah Operasi Lallang akan berulang di mana pemimpin-pemimpin PR yang tidak terlibat mencetuskan ketegangan telah dijadikan mangsa untuk menutup kesalahan Umno yang gagal meredakan keganasan terhadap rumah ibadat ini.

Nah sekarang lihatlah apa yang grombolan ini sedang merancang.


  • PUTRAJAYA 12 Jan. - Kementerian Dalam Negeri (KDN) akan mengambil tindakan ke atas Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim jika beliau sengaja menggunakan isu agama dan perkauman berhubung insiden serangan ke atas gereja. Menterinya, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein berkata, jika terdapat bukti dan laporan bahawa Anwar atau pihak-pihak tertentu sengaja menggunakan isu tersebut, mereka akan dikenakan tindakan tegas.

Soal keselamatan dan pertahanan negara serta rakyat dalam genggaman grombolan umnobn. Mereka boleh buat apa yang mereka rasa perlu demi kepentingan nafsu politik karat. Hishamuddin Hussein (Naib Presiden Umno) aka Menteri Keselamatan Dalam Negeri (KDN) perlu mengambil isu bakar gereja ini sebagai yang utama dan perlu dibendung dengan segera. Cepat buat kerja mencari dalangnya... Usahlah asyik menggugut dengan Akta ISA.

BKO

0 comments