http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

Zulkifli Noordin Masuk Perangkap UMNO - Khalid Samad

Posted by Love Perak | Monday, January 04, 2010 | 3 comments »

Khalid anggap Zulkifli terperangkap dalam helah UMNO

SHAH ALAM – Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad, menyifatkan desakan Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baharu, Zulkifli Noordin supaya beliau keluar daripada Pas sebagai kenyataan jahil yang sealiran dengan UMNO.

Beliau juga menganggap desakan itu perkara remeh dan menasihatkan Zulkifli berfikir sebelum mengeluarkan kenyataan, terutama yang melibatkan parti-parti dalam Pakatan Rakyat (PR).

“Zulkifli sendiri perlu keluar PKR dan sertai Pas jika hendak memberi kenyataan seperti ahli Pas dan mengkritik Pas. Beliau bukan ahli Pas. Mengapa masuk campur hal Pas, malah kenyataan beliau memperlihatkannya seperti pemimpin yang tiada pendirian.

“Saya tidak komen apa-apa mengenainya walaupun dalam PKR beliau banyak buat hal. Beliau tidak layak menggesa ahli Pas dipecat malah dinasihatkan memberi keutamaan kepada partinya sendiri,” katanya kepada Sinar Harian, semalam ketika diminta mengulas kenyataan Zulkifli melalui blognya yang mendesak Khalid keluar Pas dan menyertai parti lain, terutama DAP, berikutan kenyataannya menyokong keputusan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur membenarkan akhbar mingguan Herald- The Catholic Weekly menggunakan kalimah Allah.

3 comments

  1. man dego // January 4, 2010 at 4:41 PM  

    Khalid Samad patut tukar nama kepada John Kaylet Samad.

  2. NoToBn // January 4, 2010 at 9:33 PM  

    bukan khalid samad..tapi najib..kena tukar...najistuntaya...

  3. NoToBn // January 4, 2010 at 9:33 PM  

    bukan khalid samad..tapi najib..kena tukar...najistuntaya...

There was an error in this gadget