http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

Calon Parlimen Hulu Selangor

Posted by Love Perak | Friday, March 26, 2010 | 9 comments »

Pertama sekali saya mengucapkan takziah kepada keluarga Allahyarham. Saya tidak pasti kerusi ini sama ada PAS atau PKR yang akan bertanding.

Kalau PAS bertanding, letak lah Mat Sabu jadi calon.

Kalau PKR bertanding, letaklah Zaid Ibrahim.

Sekadar cadangan buat masa ini. Terima Kasih.


*Update pukul 6 pagi : Nampaknya beberapa blog lain pun memberi cadangan yang sama dengan aku termasuk blog perisik-rakyat dan blog zorro. 2-3 hari lagi aku sms DSAI bagi cadangan calon ni hehehe =D

9 comments

  1. Anonymous // March 26, 2010 at 1:00 AM  

    Setuju! beb! , otak lu memang kelas,,,, wa pun pk macam ni jugak, tapi sebaiknya bagi pada PAS la kot, tak pe PKR nak amik pun ok tapi janji kita kena kira menang

  2. Anonymous // March 26, 2010 at 1:06 AM  

    Bagilah can kepada calon anak tempatan rakyat Selangor

  3. Anonymous // March 26, 2010 at 1:32 AM  

    ini bukan soal anak tempatan atau tidak beb, ini soal kredibiliti, kalau nak hantar hentam sama umno hantar la yang betul2 umno gerun , yang bijak dan penuh karisma, kalau nak anak selangor kasi sumbat dun la kasi jaga negeri elok2 , ni nak jaga isu negara, isu nasional kasi tumbang barisan nasional..

  4. wanmohd // March 26, 2010 at 1:55 AM  

    Dlu Bn tkut nk brtanding kt 3 kwsan Dun Perak yg distiharkan kosong oleh Speaker Sivakumar,akhirnya Allah Taala tnjukan kkusaanNya dgn 3tmpat iaitu Bukit Gantang,Bkt Selambau,Btg Ai perlu diadakn PRK.Nk tk nk Bn tpksa btanding,pstu tjd plak PRK Penanti,Bn xnk btanding dn cuba nk lari,akhirnya tpaksa plak btanding dManek Urai.Allah Taala uji lg dDun Titi Tinggi,Bn xmau btanding,akhirnya tpksa la Bn kna tnding kali ini.Moralnya antara Dosa Dosa Besar adlh lari dr MEDAN PERJUANGAN,tkkan Bn xtau apa yg tkandung dlm dosa besar?

  5. wanmohd // March 26, 2010 at 1:56 AM  

    Aku lbh suka Timbalan Presiden PKR iaitu Dr Syed Husin Ali btanding.

  6. Anonymous // March 26, 2010 at 4:01 AM  

    PRK-12 aritu aku ngan wife tak balik ngundi. la nie mesti balik tu pastikan kemenangan UMNO. idop Umno sampai mati...

  7. Anonymous // March 26, 2010 at 6:57 AM  

    Beginilah, kamu ini bijak, mengapa tidak KAMU love Perak sahaja yang bertanding?

    PKR dan PAS memang ketandusan calon. Atau pun letak DAP lagi bagus, pasti semua Melayu PAS dan PKR sokong, atau lebih baik Balakrishanan yang bersumpah RM4 yang kau orang semua percaya bulat2 tu?

    Ini lagi bagus, lagi semua orang gerun, Si Bala memang layak wakil PAS, PKR dan DAP.

  8. Anonymous // March 26, 2010 at 1:26 PM  

    MAT SABU! for HULU SELANGOR!

  9. Anonymous // March 26, 2010 at 5:13 PM  

    UMNO????Juara Rakyat??? Pooooorah....siapa yg roboh kampung di kempas?? bukan si Juara Rakyat...sekali lagi UMNO pooooorah

There was an error in this gadget