http://img.nattawat.org/images/tds41xvqedddfubg300.gif

Advertise Here, RM 100/Month. Size 400x100. loveperak@yahoo.com

2 Cerita Panas

Posted by Love Perak | Sunday, March 07, 2010 | 0 comments »

oleh : brader C++

Gua ader dua cerita hari nih... hahaha... memang best.. 3 hari gua cuti gua tak amik port pasai politik dan isu semasa kat 1Malaysia nih.. gua cuti la bhai.. baik bawak anak ngan bini jalan-jalan ... hahaha... Cuti-Cuti Malaysia... hahahaha

Apa-apa pun ini dier dua cerita panas tue.. hahaha

1. PKR tersilap pecat Zulkifli Nordin... la nih dier ader modal lagie besar nak jaja 1Malaysia kunun dier kena perdajal... kena pecat sebab pertahankan Islam dan Melayu.. walhal sebenarnya dier lebih pentingkan diri dier dan poket dier jer...

Lepas nieh.. tentu saham dier akan naik melonjak dalam UMNO/BN .. yer la.. alang-alang demand... baik demand tinggi... dier akan gunakan isu dier kena pecat dari PKR sebagai demand paling besar dier... Taktik dan teknik dier dah ramai yang boleh baca.. hahaha..

Sure lepas nih dier akan buat tour 1Malaysia... cerita pada semua yang PR nih dikawal oleh kafirun... hahaha... Sure dier akan sepentas dengan Mufti Harussani ... hahaha... Sapa akan sediakan pentas untuk road tour dier nih... hahahaha... tentulah tidak lain tidak bukan... UMNO/BN ... hahaha.. tapi kalu dier nieh dirembat oleh Ibrahim Ali untuk masuk PERKASA ... hahaha... UMNO/BN pon akan dapat tempiasnyer... hahaha...

Zulkifli Nordin nih jenis manusia yang "SUKA MENANGGGUK DI AIR KERUH" jer.... hahaha... pundek la lu Zul Kulim ooooi....

2. MCA dah berkecamuk... Wanita MCA dah mola belajar taktik dan teknik tukar Speaker Mesyuarat... hahaha... belajar dari sapa... Sapa lagi kalu bukan dengan Zambry Kadeer ... hahaha... Bukan setakat lantik Speaker baru.. tapi siap buat sidang baru tue.. hahaha..... Ini macam kalu lepas nieh MIC akan ikut cara yang sama... hahaha...

Jangan terkejut nanti bila Speaker UMNO pon akan kena rembat nanti.. yer la.. Semua dah belajar dengan Zambry Kadeer .... Precedent kat Negeri Perak dah digunapakai oleh semua... tak puas hati... kasi tarik dan tukar jer Speaker.... hahaha...

Yaabedabedu... hahaha... Wanita MCA dah lebih berani dari Pemuda MCA ... kira Wanita MCA lagi ader telor berbanding dengan Pemuda MCA ... hahaha...

Mari kita tepuk tangan ramai-ramai....

Oh yer.... berbalik kepada cerita "Numero Uno" tue... hehehe... Zul Kulim ooi... gua nasihatkan pada lu.. tak payah la nak bertopengkan Islam dan Melayu... baik lu citer terus terang yang lu lebih pentingkan poket dan jawatan lu... hahaha... Lu jangan jadi "MUNAFIK" la Zulkifli Nordin ooi....

0 comments

There was an error in this gadget